Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Oct 20th, 2021

Film – Toata trupa e aici! – The Gang’s All Here (1943)

poster The Gang's All Here (1943)The Gang’s All Here aka The Girls He Left Behind, muzical, film american, regia Busby Berkeley.
În rolurile principale: Alice Faye, Carmen Miranda, Phil Baker, Benny Goodman.

Filmul “The Gang’s All Here (1943)” a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cea mai bună regie de artă – Decor interior, color (James Basevi, Joseph C. Wright, Thomas Little). A fost ultimul musical realizat de Faye ca superstar la Hollywood. A fost însărcinată cu a doua fiică în timpul filmărilor. În 2014, The Gang’s All Here a fost considerat „semnificativ din punct de vedere cultural, istoric sau estetic” de Biblioteca Congresului și a fost selectat pentru păstrare în Registrul Național al Filmelor.

Caseta film The Gang’s All Here
Titlul original: The Gang’s All Here
Titlul alternativ: Banana Split / Entre la rubia y la morena / Toda la banda está aquí
Regia: Busby Berkeley
Scenariul: Walter Bullock
Distributia: Alice Faye (Eadie Allen), Carmen Miranda (Dorita), Phil Baker (Phil Baker), Benny Goodman (Himself), Benny Goodman Orchestra (Themselves), Eugene Pallette (Andrew Mason Sr.), Charlotte Greenwood (Blossom Potter), Edward Everett Horton (Peyton Potter), Tony DeMarco (Himself), James Ellison (Andy Mason), Sheila Ryan (Vivian Potter), Dave Willock (Sgt. Pat Casey), Bando da Lua (Themselves, Carmen Miranda’s Orchestra)..
Durata: 103 minute
An: 1943
Gen: Comedie/Muzical/Romantic/Razboi

Filmul – Toata trupa e aici!
Bogatul om de afaceri Andrew J. “A. J.” Mason Sr. îl duce pe partenerul său nervos, Peyton Potter, la Club New Yorker pentru o seară de sărbătoare cu fiul său, Sgt. Andrew J. Mason Jr., care urmează să se prezinte pentru serviciul activ în armată. A. J. și Andy se bucură de spectacol, care îl prezintă pe maestrul de ceremonii Phil Baker și pe dansatorul Tony De Marco, în timp ce Potter se îngrijorează de ceea ce ar spune soția sa Blossom dacă ar ști că el este acolo.

The Gang’s All Here (1943)