Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 10th, 2023

Film – Toate păcatele din Sodoma – All the Sins of Sodom (1968)

Toate păcatele din Sodoma

poster All the Sins of Sodom (1968)All the Sins of Sodom aka , dramă, film american, regia Joseph W. Sarno.
In rolurile principale: Dan Machuen, Sue Akers, Morris Kaplan.

Caseta film All the Sins of Sodom (1968)
Titlul original: All the Sins of Sodom (1968)
Regia: Joseph W. Sarno
Scenariul: Joseph W. Sarno
Distributia: Dan Machuen (Henning / Photographer), Sue Akers (Literary agent), Morris Kaplan (Elevator Operator), Maria Lease (Leslie), Marianne Prevost (Joyce / Model), Peggy Steffans (The Photographer’s Agent), Cherie Winters
Durata: 88 minute
An: 1968
Gen: Drama/Erotic

Filmul – Toate pacatele din Sodoma
Henning este un fotograf renumit pe care agentul său îl încurajează să producă un album de fotografii erotice. Lucrează pentru asta cu Leslie, modelul lui preferat care este și amanta lui. Aceasta însă nu reușește să-i ofere imaginile pe care speră să le obțină.
Apoi vine Joyce, o tânără trimisă de agentul ei care nu-l interesează pe Henning, dar care acceptă să o adăpostească temporar, ea fiind pe stradă. Încetul cu încetul, Joyce va interveni în lumea Hemming. Aceasta are ideea într-o zi să-l folosească pentru a o excita pe Jessie, se plasează în spatele acesteia din urmă în timpul unei ședințe foto și rezultatul îl mulțumește pe deplin pe fotograf. Joyce va încerca apoi să o concedieze pe Jessie pentru a-i lua locul.
Dar în ziua în care declară că va pleca de la Henning, din cauză că acesta nu face nimic să o rețină, din ciudă distruge toate negativele fotografului..

(vibrator, masturbare feminina, model nud, sani mari, erotica, sex ocazional, sex, sex lesbian, fotografii erotice)

All the Sins of Sodom (1968)