Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 18th, 2022

Film – Togo – O mare prietenie – Togo (2019) / Willem Dafoe

Togo – O mare prietenie

poster Togo (2019)Togo, aventură, film american, regia Ericson Core.
In rolurile principale: Willem Dafoe, Julianne Nicholson, Christopher Heyerdahl.

Caseta film Togo (2019)
Titlul original: Togo
Regia: Ericson Core
Scenariul: Tom Flynn
Distributia: Willem Dafoe (Leonhard Seppala), Diesel (Togo), Riptide (an adolescent Togo), Julianne Nicholson (Constance Seppala), Christopher Heyerdahl (Mayor George Maynard), Richard Dormer (Dr. Curtis Welch), Adrien Dorval (Bill Clark), Madeline Wickins (Sally Burdett), Michael Greyeyes (Amituk), Nive Nielsen (Atiqtalik), Nikolai Nikolaeff (Dan Murphy), Thorbjørn Harr (Charlie Olsen), Catherine McGregor (Sarah Foley), Michael McElhatton (Jafet Lindeberg), Brandon Oakes (Henry Ivanoff), Paul Piaskowski (Max Adams), Michael Gaston (Joe Dexter), Shaun Benson (Gunnar Kaasen), Zahn McClarnon (Tulimak), Jamie McShane (Scotty Allan), Steven McCarthy (Dev Burdett)
Durata: 114 minute
An: 2019
Gen: Aventura/Biografic/Istoric

Filmul – Togo – O mare prietenie
În anul 1925, într-un sat izolat din Alaska izbucnește o epidemie de difterie care afectează o parte dintre locuitorii de acolo, în special copii. Având în vedere că se apropie o furtună de zăpadă de proporții epice și că era imposibil de a folosi avioane pentru a aduce antidotul aflat într-un spital la 1000 de kilometri depărtare, singura soluție pe care o gasesc este de a folosi sănii trase de câini pentru a aduce medicamentul. Astfel, conducătorii orașului apelează la Leonhard Seppala și la echipa sa de câini campioni conduși de Togo. Aceștia vor porni într-o aventură care le va testa puterea, curajul și determinarea, înfruntând furtuna și fiind mereu la un pas de moarte. Filmul este bazat pe fapte reale.

Click aici pentru toate filmele de Aventura

Togo (2019)