Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 8th, 2023

Film – Tombola – La Riffa – The Raffle (1991)

Tombola

poster La Riffa (1991)La Riffa aka The Raffle, comedie dramă, film italian, regia Francesco Laudadio.
In rolurile principale: Monica Bellucci, Giulio Scarpati, Massimo Ghini.

O tânără incredibil de frumoasă își pierde soțul și pentru a-și achita datoriile a decis să organizeze o tombolă în care ea este premiul.

Caseta film La Riffa (1991)
Titlul original: La Riffa
Regia: Francesco Laudadio
Scenariul: Francesco Laudadio
Distributia: Monica Bellucci (Francesca), Giulio Scarpati (Antonio), Massimo Ghini (Cesare), Gianluca Favilla [it] (Enrico), Sandra Collodel (Carla), Christina Engelhardt (Barbara), Tiziana Pini (Camilla), Marino Masé, Renato Scarpa, Paolo De Vita, Maurizio Sciarra (Lawyer Di Cillo)
Durata: 93 minute
An: 1991
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Tombola
În Bari, Italia, Francesca, o femeie frumoasă și bogată, este văduvă și a rămas cu fiica ei Giulia și o grămadă de datorii contractate de soțul ei Maurizio, ale cărui trădări le descoperă și ea.
La sfatul prietenului ei Cesare, care este și avocat, Francesca își vinde vila de lângă mare, mobilier, blănuri și bijuterii, precum și o barcă (pe care Cesare o cumpără), pentru a plăti cel puțin un an de chirie, și școlarizarea pentru școala exclusivă a micuței Giulia.
Nu există perspective de angajare pentru Francesca, așa că Francesca și Cesare decid să organizeze o tombolă în care premiul va fi Francesca. Tombola va fi limitată la douăzeci de participanți, care vor plăti fiecare câte 100 de milioane de lire. Câștigătorul va avea dreptul de a locui cu Francesca timp de patru ani și poate cere tot ce dorește. Cumpărătorii de bilete de tombolă includ prietenii regretatului soț și Cesare însuși..
(loterie, nuditate feminina, seductie, felatie, scena sex, sfarsit surpriza)

La Riffa (1991)