Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 5th, 2014

Film – Torremolinos 73 (2003) – subtitrat

Torremolinos 73

poster Film - Torremolinos 73 (2003) Torremolinos 73, co-productie danezo-spaniola, film de comedie aparut in 2003, regia Pablo Berger.
In rolurile principale: Javier Cámara, Candela Peña, Juan Diego.

Caseta film Torremolinos 73
Titlul original: Torremolinos 73
Regia: Pablo Berger
Scenariul: Pablo Berger
Distributia: Javier Cámara (Alfredo), Candela Peña (Carmen), Juan Diego (Carlos), Malena Alterio (Vanessa), Fernando Tejero (Juan Luis), Mads Mikkelsen (Magnus), Sixten Kai Nielsen (Ole)
Durata: 91 minute
An: 2003
Gen: Comedie/Drama

Extras din film:
Buna seara, Sunt Dr. Johansen, de la Institutul Copenhagen de cercetare sexuala si va urez bine ati venit la fascinanta lume a reproductiei.
Stiati ca in Zair tribul Mambusi sapa gropi in pamant si isi baga penisurile acolo ca sa-i multumeasca pe zeii fertilitatii?
Stiati ca in China, diminutivul la picioare este simbolul dorintei si frumusetii? Si cu cat e mai puternic mirosul picioarelor si marimea mai mica cu atat mai mare este placerea?

FilmulTorremolinos 73
La inceputul anilor 70, intr-o Spanie puritan franchista, Alfredo Lopez, vanzator de enciclopedii la domiciliu – angajat al Editurii Montoya, este sotul lui Carmen. Ea isi doreste copii.
Editura Montoya, la un pas de colaps financiar, propune angajatilor sa realizeze filme stiintifice in super 8 mm pentru elaborarea unei asa-zise Enciclopedii Mondiale a Reproducerii, destinata tarilor scandinave..
(filme porno, filme pentru adulti, enciclopedie audio vizuala a reproducerii umane, sex symbol international)
Film Nerecomandat sub 18 Ani !

About the Author