Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 7th, 2018

Film – Total Recall. Memorie programată – Total Recall (2012) Colin Farrell, Kate Beckinsale

Share This
Tags

Total Recall. Memorie programată

poster Total Recall (2012)Total Recall, acțiune SF, film american, regia Len Wiseman.
În rolurile principale: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel.
Bun venit la Rekall, compania care îți transformă visele în amintiri reale. Pentru Douglas Quaid (interpretat de Colin Farrell), acest voiaj imaginar al minții este exact ceea ce îi trebuie pentru a evada din existența sa frustrantă de muncitor într-o uzină. Deși are o soție frumoasă și iubitoare (interpretată de Kate Beckinsale), el este nemulțumit de viața pe care o duce și își dorește amintiri despre o existență de super-spion..

Caseta film Total Recall
Titlul original: Total Recall
Regia: Len Wiseman
Scenariul: Kurt Wimmer, Mark Bomback
Distributia: Colin Farrell (Douglas Quaid / Hauser), Kate Beckinsale (Lori Quaid), Jessica Biel (Melina), Bryan Cranston (Cohaagen), Bokeem Woodbine (Harry), Bill Nighy (Matthias), John Cho (McClane), Dylan Scott Smith (Hammond)
Durata: 130 minute
An: 2012
Gen: Actiune/SF

Filmul – Total Recall. Memorie programată
..Însă procedura de inserare a amintirilor sfârșește prost, iar Quaid se va trezi vânat de autoritățile controlate de cancelarul Cohaagen (interpretat de Bryan Cranston). Dintr-o dată, Quaid nu mai poate avea încredere în nimeni, cu excepția Melinei (interpretată de Jessica Biel), o frumoasă rebelă aflată în slujba lui Matthias Lair, șeful Rezistenței (interpretat de Bill Nighy).

Total Recall. Memorie programată – Total Recall (2012) subtitrat