Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jul 17th, 2021

Film – Toți polițiștii sunt corupți – A.C.A.B. All Cops Are Bastards (2012)

Toți polițiștii sunt corupți

poster A.C.A.B. All Cops Are Bastards (2012)A.C.A.B. All Cops Are Bastards, dramă, film italian, regia Stefano Sollima.
În rolurile principale: Pierfrancesco Favino, Filippo Nigro, Marco Giallini.

Un nou recrut, Adriano Costantini, se alătură echipei pentru salariul său “bine plătit”, de care are nevoie pentru a-și întreține mama. Cei doi locuiesc într-un mic apartament din care vor fi evacuați în curând și, chiar dacă li s-a atribuit o locuință publică, care a fost ocupată abuziv de o familie de imigranți și, prin urmare, este nelocuibilă. Adriano este predispus la violență și preferă adesea utilizarea forței chiar și în situații în care nu este necesară, alimentată suplimentar de furia pe care o simte pentru situația mamei sale..

Caseta film A.C.A.B. – All Cops Are Bastards
Titlul original: A.C.A.B. – All Cops Are Bastards
Regia: Stefano Sollima
Scenariul: Barbara Petronio, Daniele Cesarano, Leonardo Valenti
Distributia: Pierfrancesco Favino (Cobra, group frontman), Filippo Nigro (Negro), Marco Giallini (Mazinga, an injured policeman), Andrea Sartoretti (actor) [it] (Carletto, former agent), Domenico Diele [it] (Adriano), Roberta Spagnuolo (Maria), Livio Beshir [it] (Mustafà), Nick Nicolosi (school headmaster), Alessandro Procoli (Mosque leader), Alessandro Sanguigni (Cameo)
Durata: 112 minute
An: 2012
Gen: Actiune/Crima/Drama

Filmul – Toti politistii sunt corupti
Acest film este realizat în memoria lui Gabriele Sandri, suporterul italian împușcat de un polițist la un meci de fotbal.

Filmul ne arată cât de corupți sunt polițiștii italieni mai ales când vine vorba să se acopere unul pe celălalt și cât de violenți sunt la meciurile de fotbal sau chiar pe stradă față de tineri sau bătrâni.
Atunci când băiatul unui jandarm intră într-o așa-zisă bandă care militează pentru expulzarea românilor și albanezilor din Italia, lucrurile iau o turnură nefastă.

A.C.A.B. All Cops Are Bastards (2012)