Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 17th, 2014

Film – Tradator – Traitor (2008)

poster Film - Tradator - Traitor (2008) Traitor, thriller, film de spionaj american aparut in 2008, regia Jeffrey Nachmanoff.
In rolurile principale: Don Cheadle, Guy Pearce, Archie Panjabi.

Caseta film Traitor
Titlul original: Traitor
Regia: Jeffrey Nachmanoff
Scenariul: Jeffrey Nachmanoff, Steve Martin
Distributia: Don Cheadle (Samir Horn), Guy Pearce (Agent Roy Clayton), Saïd Taghmaoui (Omar), Neal McDonough (Max Archer), Jeff Daniels (Carter), Archie Panjabi (Chandra Dawkin), Mozhan Marnò (Leyla), Lorena Gale (Dierdre Horn), Alyy Khan (Fareed)
Durata: 114 minute
An: 2008
Gen: Actiune/Crima/Drama

FilmulTradator
Cand agentul FBI Roy Clayton preia conducerea unei investigatii vizand o periculoasa conspiratie internationala, toate indiciile se indreapta catre fostul ofiter de la Brigada Operatiuni Speciale a CIA – Samir Horn, o persoana misterioasa ce pare sa aiba conexiuni cu diverse organizatii teroriste.
Numele lui Horn este asociat rand pe rand cu un atac cu bomba la Nisa, un raid la Londra si facilitarea unei evadari din inchisoare in Yemen, dar o serie de dovezi contradictorii ce ies la iveala il determina pe Roy Clayton sa se intrebe daca barbatul pe care il urmareste este intr-adevar un fost ofiter militar neloial sau ceva mai mult de atat.

About the Author