Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 13th, 2019

Film – Traducătoarea – The Interpreter (2005) Nicole Kidman, Sean Penn / Sydney Pollack

poster The Interpreter (2005)The Interpreter, thriller politic, regia Sydney Pollack.
În rolurile principale: Nicole Kidman, Sean Penn, Catherine Keener.

Suntem în secolul 21 în clădirea puternicei Organizații a Națiunilor Unite care adăpostește putere, speranță dar și secrete ce pot schimba lumea.
Doi actori premiați în carieră cu Oscar, Nicole Kidman și Sean Penn joacă în Traducătoarea, primul film din istorie care primește acces la filmări în clădirea ONU.
După ce a filmat în Manhattan și Africa de Sud ca locații exterioare, echipa de filmare a fost admisă și în sediul ONU din New York care nu este de fapt teritoriu american, ci internațional..

Caseta film The Interpreter
Titlul original: The Interpreter
Regia: Sydney Pollack
Scenariul: Martin Stellman, Brian Ward, David Rayfiel
Distributia: Nicole Kidman (Silvia Broome, United Nations interpreter), Sean Penn (Tobin Keller, U.S. Secret Service agent), Catherine Keener (Dot Woods, U.S. Secret Service agent), Jesper Christensen (Nils Lud, head of security), Yvan Attal (Philippe Broullet, photographer), Earl Cameron (Edmond Zuwanie, President of the Republic of Matobo), Curtiss Cook (Ajene Xola, leader of the African Freedom Party), George Harris (Kuman-Kuman, exiled Matoban minister), Michael Wright (Marcus), Tsai Chin (Luan)..
Durata: 128 minute
An: 2005
Gen: Crima/Mister/Thriller

Filmul – Traducătoarea
..Evenimentele o iau razna și se precipită când traducătoarea Silvia Broome (Nicole Kidman), născută în Africa, mărturisește că a auzit niște amenințări cu moartea care-l vizau pe un șef de stat African. Cuvintele “Profesorul nu va părăsi această sală viu” îi întorc viața Silviei pe dos și îi vor umple nopțile cu coșmaruri.
Pusă sub protecția agentului FBI Tobin Keller (Sean Penn), Silvia devine o țintă a nu se știe cui. Keller sapă să găsească explicații și dovezi în trecutul ei, dar descoperă secrete înfricoșătoare care-l fac să creadă că și ea este implicată în conspirație. Fiecare pas în rezolvarea misterului îl face să fie și mai suspicios în privința Silviei.

Traducătoarea – The Interpreter (2005) subtitrat

Server 1
Server 2