Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 15th, 2019

Film – Trăim numai o dată – You Only Live Once (1937) Sylvia Sidney, Henry Fonda

Share This

poster You Only Live Once (1937)You Only Live Once, crimă dramă, film american, regia Fritz Lang.
În rolurile principale: Sylvia Sidney, Henry Fonda, Barton MacLane.
Joan Graham este secretara lui Stephen Witney, un aparator onest si dedicat publicului, care reuseste sa faca ceva ce ar fi preferat sa nu faca: sa il elibereze pe Eddie Taylor, iubitul lui Joan, din inchisoare..

Caseta film You Only Live Once
Titlul original: You Only Live Once
Regia: Fritz Lang
Scenariul: C. Graham Baker, Gene Towne
Distributia: Sylvia Sidney (Joan “Jo” Graham), Henry Fonda (Eddie Taylor), Barton MacLane (Stephen Whitney), Jean Dixon (Bonnie Graham), William Gargan (Father Dolan), Jerome Cowan (Dr. Hill), Warren Hymer (Muggsy), Charles Sale (Ethan), Margaret Hamilton (Hester), Warren Hymer (Buggsy), Guinn “Big Boy” Williams (Rogers), John Wray (Warden Wheeler), Walter De Palma (Monk Mendall)
Durata: 86 minute
An: 1937
Gen: Crima/Drama

Filmul – Traim numai o data
..Eddie e un om bun, dar atat sora lui Joan, Bonnie, cat si Stephen sunt de acord ca nu e destul de bun pentru Joan. Joan si Eddie se casatoresc pentru a dovedi celor sceptici ca se inseala. Eddie capata un loc de munca stabil ca sofer de camion, dar o serie de dezastre ii face viata sa scape de sub control, alaturi de cea a loialei Joan.

Trăim numai o dată – You Only Live Once (1937) subtitrat