Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 11th, 2019

Film – Trandafirul otravitor – The Poison Rose (2019) John Travolta, Morgan Freeman

poster The Poison Rose (2019)The Poison Rose, crimă thriller, film american, regia George Gallo, Francesco Cinquemani și Luca Giliberto.
În rolurile principale: John Travolta, Morgan Freeman, Famke Janssen.

Caseta film The Poison Rose
Titlul original: The Poison Rose
Regia: George Gallo, Francesco Cinquemani, Luca Giliberto
Scenariul: Richard Salvatore, Francesco Cinquemani, Luca Giliberto
Distributia: John Travolta (PI Carson Phillips), Morgan Freeman (Doc), Ella Bleu Travolta (Rebecca Hunt), Brendan Fraser (Dr. Miles Mitchell), Famke Janssen (Jayne Hunt), Peter Stormare (Slide), Robert Patrick (Chief Walsh), Kat Graham (Rose), Claudia Gerini (Violet Gregory), Nick Vallelonga (Nick the Giant Bodyguard)
Durata: 98 minute
An: 2019
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Trandafirul otravitor
John Travolta în rolul lui Carson Phillips, este un fost fotbalist ajuns detectiv particular, are un punct slab pentru o doamnă în primejdie. La fel ca povestile clasice conduse de maeștri, el ia un caz de rutină de persoane dispărute, care se descoperă lent ca fiind o rețea complexă de infracțiuni de crime, suspecți și cadavre. Când descoperă că fiica sa demult pierdută este suspectul numărul unu, timpul este scurt pentru a o salva, a rezolva crimele și a descoperi secretele murdare ale orașului.

Trandafirul otravitor – The Poison Rose (2019)
subtitrat

Server 1
Server 2