Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jun 20th, 2020

Film – Trans-Europ-Express (1966) Jean-Louis Trintignant, Marie-France Pisier

Share This
Tags

Trans-Europ-Express

poster Trans-Europ-Express (1966)Trans-Europ-Express, thriller, film francez, regia Alain Robbe-Grillet.
În rolurile principale: Jean-Louis Trintignant, Marie-France Pisier, Christian Barbier.
Un regizor de film, Jean, producătorul său, Marc, și asistenta sa, Lucette, urcă in Trans-Europ-Express la Paris, cu destinația Anvers. Odată ce se află în compartimentul lor, le apare faptul că drama vieții la bordul trenului prezintă posibilități pentru un film și începe să scrie un scenariu despre contrabanda cu droguri..

Caseta film Trans-Europ-Express
Titlul original: Trans-Europ-Express
Regia: Alain Robbe-Grillet
Scenariul: Alain Robbe-Grillet
Distributia: Jean-Louis Trintignant (Elias / Himself), Marie-France Pisier (Eva / Herself), Christian Barbier (Lorentz – the policeman), Raoul Guylad (An intermediary), Henri Lambert (Inspector), Paul Louyet (Marc), Charles Millot (Franck), Rezy Norbert (The concierge), Gérard Palaprat (Le Petit Mathieu), Catherine Robbe-Grillet (Lucette – the script girl)
Durata: 105 minute
An: 1966
Gen: Thriller

Filmul – Trans-Europ-Express
..Protagonistul este Elias, care se află într-o comisie pentru alegerea unui curier intr-o retea de contrabandisti de droguri si care pleaca de la Paris la Anvers in trenul care conferă filmului titlul.
În Anvers este programat să întâlnească un contact evaziv numit părintele Petitjean, pe care nu îl poate găsi.
Între timp, Elias o întâlnește pe Eva, o prostituată, iar relația lor implică elemente de fantezie erotică și sadomasochism.

Trans-Europ-Express (1966) subtitrat