Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 17th, 2023

Film – Transfer de identitate – Source Code (2011) Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan

poster Source Code (2011)Source Code, thriller SF, regia Duncan Jones.
În rolurile principale: Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright.
Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezește în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a ști cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operațiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Iar misiunea cu totul neobișnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieții acestuia..

Caseta film Source Code
Titlul original: Source Code
Regia: Duncan Jones
Scenariul: Ben Ripley
Distributia: Jake Gyllenhaal (Captain Colter Stevens), Michelle Monaghan (Christina Warren), Vera Farmiga (Captain Colleen Goodwin), Jeffrey Wright (Dr. Rutledge), Michael Arden (Derek Frost), Russell Peters (Max Denoff), Scott Bakula (Donald Stevens, Colter’s father – voice cameo), Frédérick De Grandpré (Sean Fentress – reflection only), Cas Anvar as Hazmi
Durata: 93 minute
An: 2011
Gen: Actiune/Drama/SF/Thriller

Filmul – Transfer de identitate
..Confruntându-se cu o a doua amenințare, cu mult mai periculoasă, care s-ar putea solda cu moartea a milioane de locuitori ai orașului Chicago, Colter retrăiește explozia trenului iar și iar. De fiecare dată încearcă să adune mai multe indicii prin care să se apropie de personajul diabolic din spatele atentatului, pentru a-l prinde și a preveni un nou atac.

Transfer de identitate – Source Code (2011)