Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 8th, 2018

Film – Transsiberian – Transsiberian (2008) [HD]

Transsiberian

poster Transsiberian (2008)Transsiberian, thriller, coproducție Germania – Marea Britanie – Spania – Lituania, regia Brad Anderson.
În rolurile principale: Woody Harrelson, Emily Mortimer, Kate Mara.
Calatoria cu un tren trans-siberian, din China catre Moscova, se transforma intr-o cutremuratoare urmarire asezonata cu deceptie si crima, dupa ce un cuplu american intra in contact cu o pereche misterioasa de pasageri.

Caseta film Transsiberian
Titlul original: Transsiberian
Regia: Brad Anderson
Scenariul: Brad Anderson, Will Conroy
Distributia: Woody Harrelson (Roy), Emily Mortimer (Jessie), Ben Kingsley (Grinko), Kate Mara (Abby), Eduardo Noriega (Carlos), Thomas Kretschmann (Kolzak), Étienne Chicot (The French)..
Durata: 111 minute
An: 2008
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Transsiberian
Roy si Jessie Nesser descopera ca zilele de glorie ale luxosului Transsiberian au apus si au lasat locul unui sir de banale vagoane de otel, intesate cu pasageri taciturni, care au reputatia de traficanti de droguri. In aceste conditii, Roy si Jessie se bucura atunci cand ii intalnesc in tren pe Carlos Jimenez si Abby Brunell, care pretind a cutreiera lumea pentru a preda lectii de limbi straine si pentru a vinde suveniruri de tipul papusilor Matrioska.

Transsiberian – Transsiberian (2008) subtitrat