Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Mar 2nd, 2019

Film – Trei bărbați și un bebeluș – 3 Men and a Baby (1987) Tom Selleck, Steve Guttenberg

Share This
Tags

poster 3 Men and a Baby (1987)Three Men and a Baby, comedie, film american, regia Leonard Nimoy.
În rolurile principale: Tom Selleck, Steve Guttenberg, Ted Danson.
Scenariul filmului 3 Men and a Baby (1987) se bazează pe filmul francez Trois hommes et un couffin (1985).
Peter (Tom Selleck), Michael (Steve Guttenberg) si Jack (Ted Danson) au lumea la degetul mic. Aratosi si cu cariere de succes, ei impart un apartament luxos si gustul pentru lucrurile fine. Dar toata aceasta armonie e data peste cap cand in viata lor intra pe neasteptate o reprezentanta a sexului frumos de care se indragostesc toti trei. O cheama Mary, este experta in arta chicotitului si a ganguritului dulce, obtine intotdeauna ce vrea, este adorata din prima clipa de toata lumea..

Caseta film 3 Men and a Baby
Titlul original: Three Men and a Baby
Regia: Leonard Nimoy
Scenariul: Jim Cruickshank, James Orr
Distributia: Tom Selleck (Peter Mitchell), Steve Guttenberg (Michael Kellam), Ted Danson (Jack Holden), Michelle and Lisa Blair (Mary), Margaret Colin (Rebecca), Celeste Holm (Mrs. Holden), Nancy Travis (Sylvia Bennington), Alexandra Amini (Patty), Peter Brown (Store Clerk), Francine Beers (Woman at Gift Shop), Philip Bosco (Sgt. Melkowitz), Paul Guilfoyle (Vince)..
Durata: 104 minute
An: 1987
Gen: Comedie

Filmul – Trei bărbați și un bebeluș
..Singura problema ar fi ca nu are dinti si nu stie sa–si poarte singura de grija. Dar acest impediment se va rezolva in timp. Ar mai fi de adaugat ca Mary este foarte tanara: are abia sase luni si a fost lasata in pragul usii de o fosta iubita de-a lui Jack care in felul acesta, impreuna cu ceilalti doi, schimba petrecerile, vinurile scumpe si femeile frumoase pe scutece, biberoane si nopti nedormite.

Trei bărbați și un bebeluș – 3 Men and a Baby (1987) subtitrat

Server 1
Server 2