Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jan 24th, 2021

Film – Trei tipi duri – Stand Up Guys (2012) Al Pacino, Christopher Walken

poster Stand Up Guys (2012)Stand Up Guys, comedie neagră, film american, regia Fisher Stevens.
În rolurile principale: Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin.

Doc (Christopher Walken) își ia vechiul prieten Val (Al Pacino) de la închisoare. În apartamentul lui Doc, în timp ce Val este în baie, Doc se apropie de el cu o armă, dar nu face nimic. Se duc la o cafea și Val spune că vrea să „petreacă”. Apoi merg la un bordel, dar Val nu poate face performanță, așa că Doc și Val intră într-o farmacie și fură câteva sticle de droguri..

Caseta film Stand Up Guys
Titlul original: Stand Up Guys
Regia: Fisher Stevens
Scenariul: Noah Haidle
Distributia: Al Pacino (Val), Christopher Walken (Doc), Alan Arkin (Hirsch), Julianna Margulies (Nina Hirsch), Mark Margolis (Claphands), Lucy Punch (Wendy), Addison Timlin (Alex), Vanessa Ferlito (Sylvia), Katheryn Winnick (Oxana), Bill Burr (Larry)
Durata: 95 minute
An: 2012
Gen: Comedie/Crima/Thriller

Filmul – Trei tipi duri
..Val ia o supradoză cu Viagra, face sex cu o prostituată pe nume Oxana și merg la un club. Doi interlopi se apropie de ei, aparent degeaba, și pleacă. Val leșină în mașină și Doc se gândește să-l ucidă, dar îl duce la spital.
Asistenta medicală pe care o văd este fiica vechiului lor prieten Richard Hirsch, care le spune că locuiește într-o casă de bătrâni. Ulterior, ei merg la un local, unde Val ghicește corect că Doc îl va ucide.

Trei tipi duri – Stand Up Guys (2012)