Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 2nd, 2019

Film – Triaj – Triage (2009) Colin Farrell, Jamie Sives, Paz Vega

poster Triage (2009)Triage, mister, război, film Irlanda / Franța / Spania, regia Danis Tanović.
În rolurile principale: Colin Farrell, Jamie Sives, Paz Vega.
Doi fotografi de război, Mark și David, sunt în misiune în Kurdistan. În timp ce Mark este extrem de ambițios și vrea să urmărească lupta îndeaproape pentru a prinde fotografia perfectă, David hotărăște să se întoarcă acasă la soția sa Diane, care este însărcinată. Când Mark se întoarce acasă în Irlanda plin de sânge și vânătăi, află cu stupoare că David nu a ajuns niciodată acasă..

Caseta film Triage
Titlul original: Triage
Regia: Danis Tanović
Scenariul: Danis Tanović
Distributia: Colin Farrell (Mark Walsh), Paz Vega (Elena Morales), Christopher Lee (Joaquin Morales), Branko Djuric (Dr. Talzani), Kelly Reilly (Diane), Jamie Sives (David), Reece Ritchie (Boy in Beirut), Juliet Stevenson (Amy), Ian McElhinney (Ivan)
Durata: 99 minute
An: 2009
Gen: Drama/Mister/Razboi

Filmul – Triaj
..Extrem de obosit, dezorientat și obsedat de scenele trăite în război, bărbatul se stinge încetul cu încetul sub ochii Elenei, prietena sa. Doctorii decid că paralizia este cauzată de o problemă psihologică strâns legată de dispariția prietenului său David și de întâmplări pe care Mark nu dorește să și le amintească.
Pentru a-și putea salva prietenul. Elena încearcă să descopere indicii pentru a dezlega misterul ce se află în spatele dispariției lui David.

Triaj – Triage (2009) subtitrat

Server 1
Server 2