Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 13th, 2018

Film – Trilogia I: Lunca plângătoare – Trilogia To livadi pou dakryzei (2004) Alexandra Aidini, Nikos Poursanidis

Trilogia I: Lunca plangatoare

poster Trilogia To livadi pou dakryzei (2004)Trilogia To livadi pou dakryzei (Trilogy: The Weeping Meadow), dramă istorică, regia
În rolurile principale: Alexandra Aidini, Nikos Poursanidis, Giorgos Armenis.
Eleni si Alexis sunt eroii principali ai trilogiei care urmăreste destinul unor familii de greci începând din 1919 si până către începutul secolului XXI..

Caseta film Trilogia To livadi pou dakryzei
Titlul original: Τριλογία: Το λιβάδι που δακρύζει
Regia: Theo Angelopoulos
Scenariul: Theo Angelopoulos
Distributia: Alexandra Aidini (Eleni), Thalia Argyriou (Danae), Giorgos Armenis (Nikos the Fiddler), Vasilis Kolovos (Spyros), Nikos Poursanidis (Alexis), Eva Kotamanidou (Cassandra), Toula Stathopoulou (Woman in Coffee House)..
Durata: 169 minute
An: 2004
Gen: Drama/Istoric/Romantic

Filmul – Trilogia I: Lunca plangatoare
..Primul film, “To livadi pou dakryzei” (Lunca plângătoare), începe cu intrarea Armatei Rosii în Odesa si întoarcerea în Grecia a unor familii de refugiati greci din Odesa care sosesc undeva lângă Salonic. si se sfârseste în 1949, odată cu terminarea războiului civil din Grecia.
Printre acești oameni sunt doi copii mici, Alexis și Eleni.
Spyros si sotia sa o adoptă pe Eleni, o fetită orfană, care va creste alături de Alexis, băiatul lor. Refugiații construiesc un mic sat pe undeva lângă un râu. Deveniti adolescenti, ei se îndrăgostesc, se căsătoresc si au doi copii gemeni. Dar se întâmplă momente dificile de dictatură și războiul soseste.

Trilogia I: Lunca plângătoare – Trilogia To livadi pou dakryzei (2004) subtitrat

About the Author