Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Nov 5th, 2018

Film – Tristan și Isolda – Tristan + Isolde (2006) James Franco, Sophia Myles, Rufus Sewell

Tristan și Isolda

poster Tristan + Isolde (2006)Tristan + Isolde (Tristan & Isolde), dramă romantică, coproducție SUA / Marea Britanie / Germania / Cehia, regia Kevin Reynolds.
În rolurile principale: James Franco, Sophia Myles, Rufus Sewell
Dupa caderea Romei, englezii sunt tinuti in frau in mod brutal de catre regele irlandez Donnchadh. Unul din liderii englezi, Lord Marke (Rufus Sewell) vrea sa uneasca triburile engleze ca sa formeze o natiune suficient de puternica pentru a se conduce singura..

Caseta film Tristan + Isolde
Titlul original: Tristan + Isolde
Regia: Kevin Reynolds
Scenariul: Dean Georgaris
Distributia: James Franco (Tristan), Thomas Sangster (young Tristan), Sophia Myles (Isolde), Rufus Sewell (Lord Marke of Cornwall), Mark Strong (Lord Wictred), Henry Cavill (Melot), David O’Hara (King Donnchadh), Bronagh Gallagher (Bragnae), Ronan Vibert (Bodkin), Lucy Russell (Edyth)..
Durata: 125 minute
An: 2006
Gen: Actiune/Drama/Romantic/Razboi

Filmul – Tristan și Isolda
Cel mai bun cavaler al lui Marke este Tristan (James Franco), pe care Marke l-a crescut de cand a ramas orfan in urma unui atac irlandez in care a murit si familia lui Marke. Cu Tristan alaturi, Marke crede ca ii poate uni pe englezi si ca va putea elibera Anglia de stapanirea irlandeza. Dar Tristan are un secret teribil…
Ranit in lupta si crezut mort, el este ingrijit si vindecat de Isolda (Sophia Myles), o frumoasa si misterioasa irlandeza, care il ascunde de ostenii tatalui ei, regele Donnchadh, si il readuce la viata. Dar relatia lor pasionala este intrerupta atunci cand Tristan trebuie sa se intoarca in Anglia, fara sa stie daca o va mai revedea vreodata pe Isolda.

Tristan și Isolda – Tristan + Isolde (2006) subtitrat