Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 23rd, 2019

Film – Triumful lui Tarzan – Tarzan Triumphs (1943) Johnny Weissmuller, Johnny Sheffield

poster Tarzan Triumphs (1943)Tarzan Triumphs aka Edgar Rice Burroughs’ Tarzan Triumphs, aventură, film american, regia Wilhelm Thiele.
În rolurile principale: Johnny Weissmuller, Johnny Sheffield, Frances Gifford.
Jane este plecata la Londra sa-si ingrijeasca mama bolnava, iar Tarzan ramane in jungla doar cu Boy si Cheetah. In timp ce se plimba prin jungla, Boy este la un pas de moarte, fiind salvat de Zandra, fiica sefului din Palandria.
Regiunea fiind una bogata in petrol si alte resurse, devine interesanta pentru trupele naziste, astfel ca este parasutat un grup de soldati cu misiunea de a-i pune pe localnici sa munceasca in folosul lor. Unul dintre soldati, care avea asupra lui statia radio, se pierde de ceilalti si este salvat de Tarzan..

Caseta film Tarzan Triumphs
Titlul original: Tarzan Triumphs
Regia: Wilhelm Thiele
Scenariul: Carroll Young, Roy Chanslor
Distributia: Johnny Weissmuller (Tarzan), Johnny Sheffield (Boy), Frances Gifford (Zandra), Stanley Ridges (Colonel Von Reichart), Sig Ruman (Sergeant), Philip Van Zandt (Captain Bausch), Rex Williams (Lieutenant Reinhardt Schmidt), Pedro de Cordoba (Oman, the Patriarch), Sven Hugo Borg (Heinz), Stanley Brown (Achmet)
Durata: 76 minute
An: 1943
Gen: Actiune/Aventura/Razboi

Filmul – Triumful lui Tarzan
..Planurile lui de a lua legatura cu Berlinul sunt incurcate de Cheetah, care fura una dintre piesele componente. Enervat el va incerca sa o omoare, dar in final el va fi cel care-si pierde viata.
Zandra reuseste sa scape din sat si spera sa-l convinga pe Tarzan sa o ajute sa scape Palandria de nazisti. Tarzan va adopta o pozitie neutra, pana cand va avea o prima confruntare directa cu soldatii porniti in cautarea statiei radio. Boy este luat ostatic de catre soldati, iar Tarzan impreuna cu Cheetah si Zandra vor incerca sa-l elibereze, dar lucrurile vor fi mai complicate decat se asteptau.

Triumful lui Tarzan – Tarzan Triumphs (1943)
subtitrat

Server 1