Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Nov 26th, 2023

Film – Triumful unui bărbat pe nume Calul – Triumphs of a Man Called Horse (1983)

Triumful unui bărbat pe nume Calul

poster Triumphs of a Man Called Horse (1983)Triumphs of a Man Called Horse, western, film SUA / Mexic / Canada / Spania, regia John Hough.
In rolurile principale: Richard Harris, Michael Beck.

Caseta film Triumphs of a Man Called Horse (1983)
Titlul original: Triumphs of a Man Called Horse
Regia: John Hough
Scenariul: Ken Blackwell, Carlos Aured
Distributia: Richard Harris (Shunkawakan / John Morgan), Michael Beck (Koda), Ana De Sade (Redwing), Vaughn Armstrong (Captain Cummings), Anne Seymour (Elk Woman), Buck Taylor (Sgt. Bridges), Lautaro Murúa (Perkins), Simón Andreu (Grance), Roger Cudney (Durand), Jerry Gatlin (Winslow), John Davis Chandler (Mason), Miguel Ángel Fuentes (Big Bear), Sebastian Ligarde (Mullins), Erika Carlsson (Essie), Anaís de Melo (Dorothy)
Durata: 86 minute
An: 1983
Gen: Drama/Western

Filmul – Triumful unui barbat pe nume Calul
Acum, la 60 de ani, Horse este șeful Siouxi-lor și este mult urât de bărbații albi pentru că „mulți oameni albi au murit din cauza trucurilor pe care le-a predat sioux-ului”. Guvernul îl cheamă pe Horse la discuții de pace, dar o persoană misterioasă ascunsă cu o pușcă îl asasinează pe Horse și pe garda lui de corp după întâlnire.

Fiul său Koda, care a fost crescut printre sioux, dar a fost trimis să urmeze școala în Est, se întoarce să se ocupe atât de coloniștii albi care invadează pământurile sioux, cât și de propriul său popor, care vrea să intre în război. Koda întâlnește și o tânără atrăgătoare, pe nume Red Wing, care se întâmplă să fie un Crow, inamicul tradițional al Sioux. În cele din urmă, se dezvăluie că Horse a fost ucis de un predicator fals care a vrut să înceapă un război pentru a putea obține pământul Sioux..

Triumphs of a Man Called Horse (1983)