Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 5th, 2016

Film – Triunghiul iubirii – Summer Lovers (1982)

Triunghiul iubirii

poster Summer Lovers (1982) Summer Lovers, romantic dragoste, film american apărut în 1982, regia Randal Kleiser.
În rolurile principale: Peter Gallagher, Daryl Hannah, Valerie Quennessen.
În anul 1989, Valérie Quennessen (3 Decembrie 1957 – 19 Martie 1989) a murit într-un accident pe Autostrada 13 (L’Autoroute de Normandie).

Caseta film Summer Lovers
Titlul original: Summer Lovers
Regia: Randal Kleiser
Scenariul: Randal Kleiser
Distributia: Peter Gallagher (Michael Pappas), Daryl Hannah (Cathy Featherstone), Valérie Quennessen (Lina Broussard), Barbara Rush (Jean Featherstone), Carole Cook (Barbara Foster), Hans van Tongeren (Jan Tolin), Lydia Lenosi (Aspa), Vladimiros Kiriakidis (Yorghos), Carlos Rodriguez Ramos (Cosmo), Henri Behar (Phillippe), Rika Dialina (Monica), Andreas Filipidis (Andreas)
Durata: 98 minute
An: 1982
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Triunghiul iubirii
Michael Pappas și Cathy Featherstone, un cuplu de tineri americani proaspăt absolvenți de colegiu, se cunosc de aproape 10 ani și au fost împreună cam jumătate din acest timp.
După școală, pentru Michael și Cathy urmează o vacanță de vis în Grecia, pe una din insule. Ajunși acolo, vizitează o plajă de nudiști aglomerată de tineri dezinhibați.
Cathy citește o carte de tehnici sexuale pe care încearcă să i le aplice lui Michael.
Michael, care spune că nu a mai fost cu altă femeie, se simte atras de Lina Broussard, o franțuzoaică a cărei ocupație temporară este de arheolog la Akrotiri.
Treptat, între Michael, Cathy și Lina, apare o legătură de afecțiune care se transformă într-un triunghi amoros.
(topless, plaja nudisti, sex, sex implicit, insule grecesti, Grecia, sit arheologic, Santorini – Grecia, droguri, threesome)

Filmul Triunghiul iubirii – Summer Lovers (1982) subtitrat