Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 25th, 2018

Film – Trouble Is My Business (2018) Vernon Wells, Tom Konkle

Trouble Is My Business

poster Trouble Is My Business (2018)Trouble Is My Business, acțiune crimă, film american, regia Tom Konkle.
În rolurile principale: Vernon Wells, Tom Konkle, Brittney Powell.
Los Angeles, în 1947, totul ar trebui să fie însorit, dar smogul creează o ceață, o ceață ce străbate nu doar plămânii, ci și psihicul.
După ce un caz anterior de persoane dispărute s-a încheiat cu un dezastru, detectivul privat Roland Drake se află în pericol sa-si piarda norocul. Munca sa e pe duca, a primit recent o atenție nedorită din partea presei și biroul său este pe punctul de a fi închis. Apoi este sunat la birou de o frumoasa femeie fatala..

Caseta film Trouble Is My Business
Titlul original: Trouble Is My Business
Regia: Tom Konkle
Scenariul: Tom Konkle, Brittney Powell
Distributia: Brittney Powell (Jennifer Montemar), Vernon Wells (Detective Barry Tate), Steve Tom (Gavron Grozney), Tom Konkle (Roland Drake), Doug Spearman (Officer Matthews), Ben Pace (John Shannon), Jordana Capra (Evelyn Montemar), Joe Sobalo Jr. (Russian Goon #1), Steve Moulton (Russian Goon #2), Benton Jennings (Wilson Montemar), Steve Olson (Officer Ostrowski), Mark Teich (Rivers), David Beeler (Lew MacDonald), William Jackson (Claude Allen), Mollie Fitzgerald (Mavis), Jordan Destin (Museum Guard)
Durata: 116 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Aventura/Crima/Mister/Thriller

Filmul – Trouble Is My Business
Katherine Montemar îi cere lui Drake să o ajute să-l găsească pe tatăl dispărut. Deși este reticent la început, Drake acceptă oferta și se află în curând în pat împreună cu Katherine. Lucrurile se precipita atunci când Drake se trezește cu cearceaful înmuiat în sânge, si cu Katherine dispărută. Confuz, Drake primeste curând o vizită a surorii mai mari a lui Katherine, Jennifer, care acum vrea ca Drake să găsească atât Katherine, cât și tatăl lor.

Trouble Is My Business (2018) subtitrat
Server 1

Server 2

About the Author