Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 13th, 2018

Film – Trupa de elită – Tropa de Elite – Elite Squad (2007)

Trupa de elită

poster Tropa de Elite - Elite Squad (2007)Tropa de Elite (Elite Squad), acțiune crimă, film brazilian, regia José Padilha.
În rolurile principale:
In 1997, inainte de vizita Papei in Rio de Janeiro, capitanul Nascimento de la BOPE, o brigada speciala a politiei, primeste sarcina de a eradica total traficul de droguri din zona mahalalelor langa care va fi cazat Papa. Capitanul incearca sa gaseasca un inlocuitor, pentru ca sotia lui este insarcinata, iar planurile lui de viitor includ si preluarea unor sarcini mai putin periculoase, precum cea de antrenare a noilor recruti. Intre timp, doi prieteni idealisti, Neto si Matias, intra in fortele politiei visand sa lupte impotriva infractorilor..

Caseta film Elite Squad
Titlul original: Elite Squad
Regia: José Padilha
Scenariul: Bráulio Mantovani, José Padilha, Rodrigo Pimentel
Distributia: Wagner Moura (Capitão Nascimento), André Ramiro (Aspirante Matias), Caio Junqueira (Neto), Milhem Cortaz (Capitão Fábio), Fernanda Machado (Maria), Maria Ribeiro (Rosane), Paulo Vilela (Edu), Fernanda de Freitas (Roberta), André Di Mauro (Rodrigues), Fábio Lago (Claudio Mendes de Lima ‘Baiano’)..
Durata: 115 minute
An: 2007
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Trupa de elită
..Dar ei dau doar peste coruptie, incompetenta si birocratie, asa ca decid sa se alature mai specialei BOPE. Vietile capitanului Nascimento si ale lui Neto si Matias se intrepatrund in urmatoarele luni, mai intai in timpul dificilelor antrenamente si apoi in lupta impotriva traficantilor de droguri. Nascimento crede ca Neto l-ar putea inlocui, dar inteligenta rece a lui Matias, mai potrivita decat entuziasmul usor nesabuit al prietenului sau, il face sa intarzie alegerea.

Trupa de elită – Tropa de Elite – Elite Squad (2007) subtitrat

Server 1
Server 2