Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 15th, 2019

Film – Tu, din nou! – You Again (2010) Kristen Bell, Odette Annable, Sigourney Weaver

poster You Again (2010)You Again, comedie, film american, regia Andy Fickman.
În rolurile principale: Kristen Bell, Odette Annable, Sigourney Weaver.

În perioada liceului, Marni este o tânără mai puţin acceptată de ceilalţi. Datorită felului în care arată şi a neîncrederii în sine, este mereu batjocorită şi respinsă de colegii săi.
De cealaltă parte, “rivala” sa, Joanna, atrăgătoare, autoritară şi populară, este sursa răutăţilor şi a capcanelor în care o atrage pe Marni doar pentru a se distra. O dată cu trecerea anilor, Marni se schimbă.
Este frumoasă, stăpână pe puterile sale şi ocupă o funcţie importană în domeniul PR-ului.
Ea este chemată acasă la nunta fratelui său şi constată cu stupoare că viitoarea soţie nu este altcineva decât Joanna..

Caseta film You Again
Titlul original: You Again
Regia: Andy Fickman
Scenariul: Moe Jelline
Distributia: Kristen Bell (Marni Olivia Olsen), Jamie Lee Curtis (Gail Byer Olsen), Sigourney Weaver (Ramona “Mona” Clark), Odette Yustman (Joanna “J-J” Clark), James Wolk (Will Olsen), Victor Garber (Mark Olsen), Betty White (Grandma Bunny), Billy Unger (Ben Olsen), Kristin Chenoweth (Georgia King), Kyle Bornheimer (Tim), Sean Wing (Charlie Mason)..
Durata: 105 minute
An: 2010
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Tu, din nou!!
..Aceasta a reuşit să se “implanteze” puternic în familia lui Marni şi să obţină prin ipocrizie dragostea, respectul şi afecţiunea acestora. O reîntâlneşte pe Marni şi se preface că nu îşi aduce aminte de perioada liceului şi de faptul că au fost colege.
Marni intentioneaza sa saboteze nunta si sa demaste in fata fratelui sau Will adevaratul caracter al viitoarei mirese.
Situatia se complica atunci cand la ceremonie soseste Ramona, matusa Joannei, care se dovedeste a fi rivala de moarte din perioada liceului a lui Gail, mama lui Marni si a lui Will.

Tu, din nou! – You Again (2010) subtitrat