Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 2nd, 2019

Film – Tu ești tot ceea ce văd – All I See Is You (2016) Blake Lively, Jason Clarke

poster All I See Is You (2016)All I See Is You, dramă psihologică, film american, regia Marc Forster.
În rolurile principale: Blake Lively, Jason Clarke, Ahna O’Reilly.
Gina și soțul ei James au o căsătorie aproape perfectă. După ce a rămas oarbă în urma unui tragic accident din copilărie, Gina depinde acum de James, o dependență care pare să le solidifice relația pasională. Ea vede lumea cu ajutorul descrierilor lui James. În ciuda handicapului ei, cei doi se bucură de o existență colorată în Bangkok, Thailanda, unde James lucrează în asigurări, iar Gina explorează viața într-o țară străină..

Caseta film All I See Is You
Titlul original: All I See Is You
Regia: Marc Forster
Scenariul: Marc Forster, Sean Conway
Distributia: Blake Lively (Gina), Jason Clarke (James), Ahna O’Reilly (Carla), Yvonne Strahovski (Karen), Wes Chatham (Daniel), Danny Huston (Doctor Hughes)
Durata: 110 minute
An: 2016
Gen: Drama/Mister/Romantic

Filmul – Tu ești tot ceea ce văd
..Se pare că singura dificultate reală pe care o întâmpină acest cuplu iubitor, este aceea de a concepe un copil. Cu toate acestea, atunci când Gina are ocazia să beneficieze de un transplant de cornee și își recapătă vederea, viața și relația ei sunt date peste cap. Gina vede acum lumea cu un sentiment nou de mirare și independență, pe care James îl găsește amenințător.

Tu ești tot ceea ce văd – All I See Is You (2016)
subtitrat

Server 1
Server 2