Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jul 28th, 2019

Film – Tucker: Omul și visul său – Tucker: The Man and His Dream (1988)

poster Tucker - The Man and His Dream (1988)Tucker: The Man and His Dream, dramă biografică, film american, regia Francis Ford Coppola; 3 nominalizări Oscar, un premiu Globul de Aur, un premiu BAFTA.
În rolurile principale: Jeff Bridges, Joan Allen, Martin Landau.
Un film inspirat dintr-o poveste reală. Tucker a trăit în America. A fost un om de un geniu, frust și cu un fler incredibil, care a revoluționat industria auto. Din păcate, visul său a fost furat, iar meritele sale grandioase aveau să fie uzurpate de personaje infame. Francis Ford Coppola reușește cu acest film sensibil și percutant să restaureze o bucățică importantă a istoriei americane confiscată de influența unor oameni capabili să-i schimbe cursul. Jeff Bridges îl portretizează cu maximă empatie pe Tucker, un om simplu care a urmărit cu fervoare Visul American pentru a sfârși devorat de acesta..

Caseta film Tucker: The Man and His Dream
Titlul original: Tucker: The Man and His Dream
Regia: Francis Ford Coppola
Scenariul: Arnold Schulman, David Seidler
Distributia: Jeff Bridges (Preston Tucker), Joan Allen (Vera Tucker), Martin Landau (Abe Karatz), Elias Koteas (Alex Tremulis), Frederic Forrest (Eddie Dean), Christian Slater (Preston Tucker, Jr.), Don Novello (Stan), Nina Siemaszko (Marilyn Lee Tucker), Mako (Jimmy Sakuyama), Dean Stockwell (Howard Hughes), Lloyd Bridges (Senator Homer Ferguson), Anders Johnson (Johnny)..
Durata: 110 minute
An: 1988
Gen: Biografic/Drama

Filmul – Tucker: Omul și visul său
..Rechinii care controlau piața auto din SUA postbelică nu puteau accepta ca un John Doe sa aibă succes. L-au sabotat, l-au deposedat de patent și au cules laurii. Tucker a murit anonim, iar istoria nu a consemnat decât producerea a 51 de mașini marca “Tucker”. Marile companii au preluat conceptul și au început producția în serie rotunjindu-și veniturile cu zeci de miloane de dolari, iar Tucker a rămas cvasi-anonim.

Tucker: Omul și visul său – Tucker: The Man and His Dream (1988)
subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3

About the Author