Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 11th, 2020

Film – Tully (2018) Charlize Theron, Mackenzie Davis

Tully

poster Tully (2018)Tully, comedie dramă, film american, regia Jason Reitman.
În rolurile principale: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass.
O comedie despre maternitate, Tully urmărește viața lui Marlo, o mamă a trei copii care, în imposibilitatea de a se ocupa de nou-născutul ei, angajează o bonă cu care va dezvolta rapid o conexiune specială.
Extenuată peste măsură, Marlo trebuie să aibă grijă de nou-născut, însă resursele ei par că au ajuns la limită. În acest sens, dornic să o ajute, fratele ei îi oferă serviciile lui Tully, o dădacă care vrea să o ajute cu micuții ei noaptea..

Caseta film Tully
Titlul original: Tully
Regia: Jason Reitman
Scenariul: Diablo Cody
Distributia: Charlize Theron (Marlo Moreau), Mackenzie Davis (Tully), Mark Duplass (Craig), Ron Livingston (Drew Moreau), Asher Miles Fallica (Jonah), Lia Frankland (Sarah), Mark Duplass (Craig), Elaine Tan (Elyse), Gameela Wright (Laurie), Tattiawna Jones (Violet)..
Durata: 96 minute
An: 2018
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Tully
..Deși inițial este reticentă, în speranța că va atenua o parte din stresul prezent în viața ei, Marlo acceptă oferta. Cu toate că la început se îndoiește de acest “cadou”, treptat, ambele vor crea o legătură puternică, iar în cele din urmă Marlo va ajunge să aibă un atașament special pentru această surprinzătoare și tânără bonă pe nume Tully.

Tully (2018) subtitrat