Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jun 14th, 2018

Film – Tunelul – Der Tunnel (2001) Roland Suso Richter

Tunelul

poster Der Tunnel (2001)Der Tunnel, dramă istorică, film german, regia Roland Suso Richter.
În rolurile principale: Heino Ferch, Nicolette Krebitz, Alexandra Maria Lara.

Caseta film Der Tunnel
Titlul original: Der Tunnel
Regia: Roland Suso Richter
Scenariul: Johannes W. Betz
Distributia: Heino Ferch (Harry Melchior), Nicolette Krebitz (Friederike ‘Fritzi’ Scholz), Sebastian Koch (Matthis Hiller), Alexandra Lara (Lotte Lohmann), Mehmet Kurtuluş (Vittorio Costanza), Heinrich Schmieder (Theo Lohmann), Dorothea Moritz (Hermine), Claudia Michelsen (Carola Langensiep), Felix Eitner (Fred von Klausnitz), Uwe Kockisch (Oberst Krüger), Karin Baal (Marianne von Klausnitz), Wolf-Dietrich Sprenger (Fotograf Grüner), Florian Panzner (Heiner)
Durata: 157 minute
An: 2001
Gen: Drama/Istoric/Thriller

Filmul – Tunelul
O poveste bazată pe fapte reale. Un grup de berlinezi din est dorește să evadeze în partea de vest a orașului. Harry Melchior este un înotător talentat care locuiește în partea de est a Berlinului. Bărbatul nu se poate regăsi în sistemul în care este nevoit să trăiască, de aceea hotărăște să organizeze evadarea către Berlinul de vest. Ideea lui este foarte simplă: vrea să sape un tunel. Totuși acest plan nu este așa de simplu de realizat cum își imaginează Harry. Persoanele care i se alătură sunt nevoite să se confrunte nu doar cu probleme logistice ci și cu faptul că sunt trădați de prietenii lor din est.

Tunelul – Der Tunnel (2001) subtitrat