Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Feb 18th, 2019

Film – Turnul de contol – Pushing Tin (1999) John Cusack, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett

poster Pushing Tin (1999)Pushing Tin, comedie, film american, regia Mike Newell.
În rolurile principale: John Cusack, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett.
O comedie neconventionala, despre doi controlori de trafic aerian a caror rivalitate intensa, sustinuta de predilectia pentru pozitia de lider, declanseaza un haos comic în carierele si casniciile lor – dar si printre avioanele din spatiul aerian pe care îl monitorizeaza!..

Caseta film Pushing Tin
Titlul original: Pushing Tin
Titlul alternativ: Mi espacio / Les aiguilleurs / Falso tracciato / Управляя полётами / Fuera de control
Regia: Mike Newell
Scenariul: Glen Charles, Les Charles
Distributia: John Cusack (Nick “The Zone” Falzone), Billy Bob Thornton (Russell Bell), Cate Blanchett (Connie Falzone), Angelina Jolie (Mary Bell), Jake Weber (Barry Plotkin), Kurt Fuller (Ed Clabes), Vicki Lewis (Tina Leary), Matt Ross (Ron Hewitt), Jerry Grayson (Leo Morton), Michael Willis (Pat Feeney), Philip Akin (Paul), Mike O’Malley (Pete), Neil Crone (Tom), Matt Gordon (Ken), Joe Pingue (Mark)..
Durata: 124 minute
An: 1999
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Turnul de contol
..Nick Falzone (John Cusack) este cel mai ocupat si cel mai bun controlor de trafic aerian din Long Island – pana cand Russell Bell (Bill Bob Thornton) îsi face intrarea în oras ca un cowboy calare pe motocicleta. Alimentati de cofeina si diverse atitudini de “macho”, cei doi demareaza o competitie tumultoasa, în care spiritele si vointele se ciocnesc pentru a-l alege pe unicul învingator. Avandu-le în distributie si pe Cate Blanchett si Angelina Jolie, Pushing Tin este “Un film unic, neconventional, care pluteste pe aripile puternice ale originalitatii dublate de un comic demential”.

Turnul de contol – Pushing Tin (1999) subtitrat

Server 1
Server 2