Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 31st, 2014

Film – Two Moon Junction (1988)

poster Film - Two Moon Junction (1988) Two Moon Junction, thriller erotic, film american aparut in 1988, regia Zalman King.
In rolurile principale: Sherilyn Fenn, Richard Tyson, Louise Fletcher.

Caseta film Two Moon Junction
Titlul original: Two Moon Junction
Regia: Zalman King
Scenariul: Zalman King, MacGregor Douglas
Distributia: Sherilyn Fenn (April), Richard Tyson (Perry), Louise Fletcher (Belle), Burl Ives (Sheriff Earl Hawkins), Kristy McNichol (Patti Jean), Martin Hewitt (Chad)..
Durata: 104 minute
An: 1988
Gen: Drama/Romantic

FilmulTwo Moon Junction
April tocmai a absolvit un colegiu din sud exclusivist. Se intoarce la familia ei pentru a pregati nunta aranjata de parintii ei, nunta cu omul “potrivit”, om cu care tatal ei este de acord. In timpul unei vizite la balciul local, April il intalneste pe Perry, genul de om pe care l-a dorit mereu, dar nu l-a cunoscut niciodata. Parintii ei, oameni politici respectati, sunt impotriva acestei relatii, pentru ca Perry este exact genul de om pe care ei nu il doresc pentru fiica lor. Asa ca April trebuie sa gaseasca o cale de mijloc intre dorintele familiei sale si propriile dorinte.

Filmul Two Moon Junction (1988) subtitrat