Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 26th, 2018

Film – Ucenicia – Apprentice (2016) Boo Junfeng

Share This
Tags

Ucenicia

poster Apprentice (2016)Apprentice, dramă, film Singapore, regia Boo Junfeng.
În rolurile principale: Firdaus Rahman, Wan Hanafi Su, Mastura Ahmad.
Aiman (Firdaus Rahman) este un ofițer de corecție de 28 de ani din Malaezia care a fost transferat recent într-o închisoare de top. Aiman locuiește împreună cu sora lui mai mare Suhaila într-o casă modestă. La noul său loc de muncă, Aiman începe să se intereseze de un sergent pe nume Rahim de 65 de ani. În curând, afla faptul că Rahim este de fapt călăul șef al închisorii..

Caseta film Apprentice
Titlul original: Apprentice
Regia: Boo Junfeng
Scenariul: Boo Junfeng
Distributia: Firdaus Rahman (Sergeant Aiman Yusof), Wan Hanafi Su (Senior Chief Warder (1) Rahim), Mastura Ahmad (Suhaila), Nickson Cheng (Sergeant Joseph Lee), Boon Pin Koh (Assistant Superintendent James Tan), Crispian Chan (Randy Tan), Sean Tobin (John), Gerald Chew (Hock)
Durata: 96 minute
An: 2016
Gen: Drama

Filmul – Ucenicia
..Rahim îl observă și el pe harnicul și plinul de principii Aiman. Atunci când asistentul lui Rahim își dă demisia îl întreabă pe Aiman dacă vrea să-i devină ucenic. Aiman îi spune lui Suhaila despre noua sa funcție, dar Suhaila se supără deoarece tatăl său a fost executat de Rahim. Aiman a știut tot timpul acest lucru.

Apprentice (2016) subtitrat

Server 1
Server 2