Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 4th, 2023

Film – Ucide în pas de dans – Murder-Rock: Dancing Death (1984)

Ucide în pas de dans

poster Murder-Rock Dancing Death (1984)Murder-Rock: Dancing Death, mister, film italian, regia Lucio Fulci.
In rolurile principale: Olga Karlatos, Ray Lovelock, Claudio Cassinelli.

O serie de crime zguduie o academie de dans din New York, în care misterioasa regizoare, Candice, își propune să-l găsească pe ucigaș, cu puțin ajutor din partea unui model dubios, pe nume George, care are o agendă ascunsă pentru ea, așa cum are și ea pentru el..

Caseta film Murder-Rock: Dancing Death (1984)
Titlul original: Murder-Rock: Dancing Death
Titlul alternativ: Slashdance / Murderock – Uccide a passo di danza / Murderock – A Morte a um Passo de Dança
Regia: Lucio Fulci
Scenariul: Vincenzo Mannino, Gianfranco Clerici, Roberto Gianviti, Lucio Fulci
Distributia: Olga Karlatos (Candice Norman), Ray Lovelock (George Webb), Claudio Cassinelli (Dick Gibson), Cosimo Cinieri (Lt. Borges), Giuseppe Mannajuolo (Professor Davis), Berna Maria do Carmo (Joan), Belinda Busato (Gloria Weston), Maria Vittoria Tolazzi (Jill), Geretta Marie Fields (Margie), Christian Borromeo (Willy Stark), Carla Buzzanca (Janice), Silvia Collatina (Molly), Lucio Fulci (Phil), Al Cliver (Forensic analyst)
Durata: 88 minute
An: 1984
Gen: Mister/Thriller

poster 2 Murder-Rock Dancing Death (1984)Filmul – Ucide în pas de dans
La Arts for the Living Center din New York, Candice Norman (Olga Karlatos) supraveghează cea mai recentă rutină de dans coregrafiată de Margie (Geretta Marie Fields). Candice îi spune lui Margie că actul are nevoie chiar și de „mai multă perfecțiune” în pregătirea pentru vizita a trei agenți de talente. Regizorul academiei Dick Gibson (Claudio Cassinelli) se întâlnește cu producătorii TV Bob Steiner și John Morris, care urmăresc un videoclip cu dansul, iar Candice află că bărbații vor selecta doar trei dansatori pentru o emisiune TV viitoare.
În acea seară, după terminarea cursului de dans, una dintre dansatoare, Susan, este ucisă în vestiar de o persoană necunoscută care o adoarme cu cloroform, apoi o înjunghie în inimă cu un ac lung de ac de păr. Locotenentul NYPD Borges (Cosimo Cinieri) sosește la fața locului pentru a investiga. Sunt prezenți de asemenea, Lt. Borges, profiler de poliție și profesorul de psihoterapie Dr. Davis (Giuseppe Mannajuolo).

Murder-Rock: Dancing Death (1984)