Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 20th, 2022

Film – Ucigașul din Calcutta – Calcutta (1946) Alan Ladd, Gail Russell

Ucigașul din Calcutta

poster Calcutta (1946)Calcutta, film-noir, crimă, film american, regia John Farrow.
In rolurile principale: Alan Ladd, Gail Russell, William Bendix.

Neale și Pedro transportă marfă între Chungking și Calcutta. Când prietenul lor Bill este ucis, ei investighează. Neale o întâlnește pe logodnica lui Bill, Virginia, și devine suspicios față de un complot mai profund, în timp ce se îndrăgostește de farmecul ei.

Caseta film Calcutta (1946)
Titlul original: Calcutta
Regia: John Farrow
Scenariul: Seton I. Miller
Distributia: Alan Ladd (Neale Gordon), Gail Russell (Virginia Moore), William Bendix (Pedro Blake), June Duprez (Marina Tanev), Lowell Gilmore (Eric Lasser), Edith King (Mrs. Smith), Paul Singh (Mul Raj Malik), Gavin Muir (Inspector Kendricks), John Whitney (Bill Cunningham), Benson Fong (Young Chinese Clerk)
Durata: 83 minute
An: 1946
Gen: Actiune/Crima/Drama/Mister/Romantic/Thriller

Filmul – Ucigașul din Calcutta / Crime la Calcutta
În Asia de după cel de-al Doilea Război Mondial, trei piloți americani, Neale Gordon (Alan Ladd), Bill Cunningham (John Whitney) și Pedro Blake (William Bendix) parcurg o rută de la Chungking, China, la Calcutta, India. Ei locuiesc la Hotel Imperial din Calcutta. Când aeronava lui Neale și Pedro este forțată să coboare într-o zonă muntoasă, Bill vine în ajutor.
Logodnica lui Bill, Virginia Moore (Gail Russell), la o petrecere de logodnă, le spune lui Neale și Pedro că Bill a fost sugrumat. Cântăreața de club de noapte Marina Tanev (June Duprez) spune că Eric Lasser (Lowell Gilmore), proprietarul clubului de noapte a anulat petrecerea de logodnă în noaptea în care Bill a fost ucis. Smulgând un colier scump de diamante de pe gât, Neale se confruntă cu Virginia făcând-o să mărturisească că nu era îndrăgostită de Bill..

Click aici pentru toate filmele Thriller la magazinweb.net

Calcutta (1946)