Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 23rd, 2021

Film – Ucigașul – O Matador (The Killer) (2017)

poster O Matador (The Killer) (2017)O Matador (The Killer), western, film Brazilia, regia Marcelo Galvão.
În rolurile principale: Diogo Morgado, Nill Marcondes, Deto Montenegro.

Pe tărâmurile fără lege, Cabeleira, plin de viață, își propune să descopere soarta tatălui său pistolar și devine el însuși un asasin temut..

Caseta film O Matador
Titlul original: O Matador
Regia: Marcelo Galvão
Scenariul: Marcelo Galvão
Distributia: Diogo Morgado (Shaggy), Nill Marcondes, Deto Montenegro (Seven Ears), Maria de Medeiros, Étienne Chicot (Monsieur Blanchard), Mel Lisboa, Daniela Galli, Igor Cotrim, Thaís Cabral, Will Roberts (the American bounty hunter Gringo)
Durata: 99 minute
An: 2017
Gen: Actiune/Western

Filmul – Ucigașul
..Amplasat între anii 1910 și 1940, filmul îl urmărește pe Shaggy (Diogo Morgado), un criminal temut în statul Pernambuco. Shaggy – crescut de un bandit local pe nume Seven Ears (Deto Muntenegru) care l-a găsit ca un copil abandonat – crește în pustie, complet izolat de civilizație.
Acum adult, în cele din urmă merge în oraș pentru a-l căuta pe Seven Ears care a dispărut, dar găsește în schimb un loc condus de tiranul Monsieur Blanchard (Étienne Chicot), un francez care conduce comerțul cu pietre prețioase și care anterior l-a angajat pe Seven Ears ca asasin.

O Matador (The Killer) (2017)