Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 2nd, 2023

Film – Ultima bătălie – Alone We Fight (2018)

Ultima bătălie

poster Alone We Fight (2018)Alone We Fight, acțiune război, film american, regia Justin Lee.
In rolurile principale: Aidan Bristow, Matthew James McCarthy, Corbin Bernsen.

Caseta film Alone We Fight (2018)
Titlul original: Alone We Fight
Regia: Justin Lee
Scenariul: Justin Lee
Distributia: Aidan Bristow (Sergeant Gregory Falcone), Matthew James McCarthy (Private Michael ‘Boston’ O’Reilly), Corbin Bernsen (Colonel Bradley Armstrong), Johnny Messner (Captain Hank Kedry), Lara Thomas Ducey (Lt. Lorraine), Kate Conway (Lt. Jackie), Philip Nathanael (Private Benjamin Archer), Adam Elliott Davis (Private David Goldman), Airisa Durand (Lt. Sasha), Peter ‘Drago’ Tiemann (SS Commander / German Mechanic / SS Soldier), Anthony Bowman (German Sniper / German Machine Gunner / US Commander)..
Durata: 91 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Razboi

Filmul – Ultima batalie / Luptăm singuri
Al Doilea Razboi Mondial
Înfruntând pericole tot mai mari, un mic grup, dar hotărât de soldați americani se aventurează pe teritoriul periculos al inamicului cu o misiune de a opri o unitate germană care avansează să spargă linia aliată..

Un film despre relația dintre mai mulți soldați, tot ce a mai rămas dintr-o unitate mult mai mare de Rangers. Au fost deja capturați, luptă pentru a scăpa și, în cele din urmă, se întorc la unitatea lor, pierzând prieteni în acest proces. După ce se întorc la o stație de ajutor și la un sediu improvizat, aceștia sunt anunțați despre un avans german care, dacă nu este oprit, va năvăli peste răniți și asistente. Misiunea lor este să arunce în aer un depozit de benzină și să le oprească nemților combustibilul necesar pentru a continua atacul.

Alone We Fight (2018)