Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jul 9th, 2023

Film – Ultima orgie a celui de-al treilea Reich – L’ultima orgia del III Reich (1977)

Ultima orgie a celui de-al treilea Reich

poster The Gestapo's Last Orgy (1977)L’ultima orgia del III Reich aka The Gestapo’s Last Orgy, război, film Italia, regia Cesare Canevari.
In rolurile principale: Marc Loud, Daniela Poggi, Maristella Greco.

O evreică, supraviețuitoare a ororilor unui lagăr de concentrare, revede ruinele lagărului împreună cu un fost ofițer SS, și își amintește de umilința, tortura și abuzul constant prin care a trecut.

Caseta film L’ultima orgia del III Reich (1977)
Titlul original: L’ultima orgia del III Reich
Regia: Cesare Canevari
Scenariul: Antonio Lucarella, Cesare Canevari
Distributia: Adriano Micantoni (Conrad), Daniela Poggi (Lise), Maristella Greco (Alma), Fulvio Ricciardi (Prison Doctor), Antiniska Nemour (Lager prisoner), Caterina Barbero, Domenico Seren Gay, Vittorio Joderi (Lt. Weissmann), Pietro Bosco, Pietro Vial, Renato Paracchi (Professor), Maria Grazia Cisera, Tino Polenghi (SS Soldier), Achille Grioni (Nazi Officer)
Durata: 96 minute
An: 1977
Gen: Erotic/Horror/Razboi

Filmul – Ultima orgie a celui de-al treilea Reich
Un bărbat pe nume Conrad von Starke conduce pe un drum, ascultând la radio un proces pentru crime de război. Oprește mașina la ruinele unui vechi lagăr al morții.
Acolo o întâlnește pe Lise Cohen. Se dezvăluie că Lise este o fostă prizonieră a lagărului și că bărbatul, Conrad, este fostul comandant care a aranjat să o întâlnească la câțiva ani după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial. El îi mulțumește pentru mărturia pe care a oferit-o la procesul său pentru crime de război, care l-a salvat de la o moarte sigură și l-a ajutat să se integreze în noua Germanie de Vest. După ce au făcut turul ruinelor taberei, Lise și von Starke fac dragoste..

L’ultima orgia del III Reich (1977)