Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 29th, 2020

Film – Ultima Seducție – The Last Seduction (1994)

poster The Last Seduction (1994)The Last Seduction, thriller neo-noir, film Marea Britanie / SUA, regia John Dahl.
În rolurile principale: Linda Fiorentino, Peter Berg, Bill Pullman.
Bridget Gregory este o femeie care le are pe toate: este frumoasa, este inteligenta si este casatorita cu un doctor. Dar toate aceste lucruri nu sunt de ajuns, dupa cum va descoperi mai tarziu sotul acesteia, Clay. Dupa ce l-a convins pe acesta sa vanda cocaina medicinala unor comercianti de droguri, aceasta pleaca cu banii sai, aproape un milion de dolari, si merge sub acoperire intr-un mic oras din America Centrala..

Caseta film The Last Seduction
Titlul original: The Last Seduction
Regia: John Dahl
Scenariul: Steve Barancik
Distributia: Linda Fiorentino (Bridget Gregory), Peter Berg (Mike Swale), Serena (Trish Swale), Bill Pullman (Clay Gregory), Bill Nunn (Harlan), J. T. Walsh (Frank Griffith), Dean Norris (Shep)..
Durata: 110 minute
An: 1994
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Ultima Seducție
..Deoarece Clay trebuie sa plateasca un imprumut acum, pe care l-a facut la un camatar, care il va rani destul de serios daca nu ii va returna banii, acesta continua sa trimita detectivi pe urmele sotiei sale, incercand sa-si recupereze banii. Atunci cand Bridget il intalneste pe Mike Swale, un localnic naiv, care este orbit de frumusetea sa si de felul ei direct de a vorbi, aceasta planuieste un complot elaborat, aproape diabolic, pentru a scapa de Clay o data pentru totdeauna.

Ultima Seducție – The Last Seduction (1994)

Server 1
Server 2