Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 18th, 2018

Film – Ultima stație – The Last Station (2009) Helen Mirren, Christopher Plummer

Ultima stație

poster The Last Station (2009)The Last Station, biografic, regia Michael Hoffman; 2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur.
În rolurile principale: Helen Mirren, Christopher Plummer, James McAvoy.
Dupa 50 de ani de casatorie in care i-a fost devotata trup si suflet, crezand in geniul si in misiunea sa literar-culturala, sotia lui Tolstoi se trezeste intr-o situatie extrema in care ar putea pierde totul. Hotarat sa ia calea propriei sale religii, mare scriitor rus decide sa renunte la titlul sau nobiliar si la avere, si sa adopte o viata de pauperitate voluntara, de vegetarianism fanatic si de abstinenta sexuala…

Caseta film The Last Station
Titlul original: The Last Station
Regia: Michael Hoffman
Scenariul: Michael Hoffman
Distributia: Christopher Plummer (Leo Tolstoy), Helen Mirren (Sofya, Leo’s wife), Paul Giamatti (Vladimir Chertkov), James McAvoy (Valentin Fedorovich Bulgakov), Kerry Condon (Masha), Anne-Marie Duff (Sasha), Patrick Kennedy (Sergeyenko), John Sessions (Dr. Dušan Makovický), Tomas Spencer (Andrey), Christian Gaul (Ivan)
Durata: 112 minute
An: 2009
Gen: Biografic/Drama/Romantic

Filmul – Ultima stație
..Mai mult decat atat, asistentul acestuia, Certkov, pe care Sofia nu l-a tolerat niciodata, este foarte aproape de a-l convinge pe Tolstoi sa-si modifice testamentul si sa-si lase proprietatile si imensa avere poporului rus, in detrimentul sotiei sale si a celor 13 copii pe care i-a avut cu aceasta. Pusa in situatia de a pierde totul, Sofia isi pune in aplicare toate trucurile de seductie si de convingere/manipulare pentru a salva situatia, care se anunta a fi dezastruoasa.

Ultima stație – The Last Station (2009) subtitrat