Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 22nd, 2020

Film – Ultimatumul lui Bourne – The Bourne Ultimatum (2007) 3 premii Oscar

poster The Bourne Ultimatum (2007)The Bourne Ultimatum, acțiune thriller, regia Paul Greengrass, film SUA / Germania / Franța / Spania.
În rolurile principale: Matt Damon, Edgar Ramírez, Joan Allen.
Bourne nu voia decat un lucru: sa dispara. Dar iata ca urma ii este luata iarasi de cei care l-au transformat intr-un spion si un asasin. Dupa ce si-a pierdut memoria si singura femeie pe care a iubit-o, Bourne va trebui sa infrunte o noua generatie de ucigasi profesionisti, gata de orice pentru a-l elimina. Indiferent la atacurile lor, el isi continua calatoria in cautarea propriului trecut. Iar asta il poarta in toata lumea, de la Moscova la Paris si de la Londra in Tanger..

Caseta film The Bourne Ultimatum
Titlul original: The Bourne Ultimatum
Regia: Paul Greengrass
Scenariul: Tony Gilroy, Scott Z. Burns, George Nolfi
Distributia: Matt Damon (Jason Bourne), Julia Stiles (Nicky Parsons), David Strathairn (Noah Vosen), Scott Glenn (Ezra Kramer), Paddy Considine (Simon Ross), Edgar Ramírez (Paz), Albert Finney (Dr. Albert Hirsch), Joan Allen (Pam Landy), Tom Gallop (Tom Cronin), Corey Johnson (Wills), Daniel Brühl (Martin Kreutz)..
Durata: 115 minute
An: 2007
Gen: Actiune/Mister/Thriller

Premiile filmului The Bourne Ultimatum (2007)
Premii Oscar 2008: Cel mai bun montaj – Christopher Rouse; Cel mai bun montaj de sunet; Cel mai bun sunet.

Filmul – Ultimatumul lui Bourne
..Jason Bourne traieste ca un om fara tara si fara trecut. Este constient ca este superantrenat fizic si psihic, dar nu stie de cine si pentru ce. El s-a transformat intr-o arma umana, dar in acelasi timp a devenit tinta cel mai greu de atins de catre CIA. De cand a fost gasit plutind in Marea Mediterana, in apropiere de coasta Italiei, cu cativa ani in urma, a declansat o intrecere cu el insusi pentru a descoperi cine este si cine l-a invatat sa ucida. Dupa ce iubita sa Marie a murit atinsa de un glont ucigas, Bourne a vrut razbunare. Dupa ce s-a razbunat, a considerat ca se poate retrage incercand sa uite si sa renunte la a-si mai cauta trecutul. Dar pagina intai a unui ziar londonez face intr-o zi speculatii despre existenta lui si astfel linistea ia sfarsit si el se afla din nou in vizorul agentiilor de spionaj.

Ultimatumul lui Bourne – The Bourne Ultimatum (2007)

Server 1
Server 2