Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jun 2nd, 2018

Film – Ultimul castel – The Last Castle (2001) Robert Redford, James Gandolfini

Ultimul castel

poster The Last Castle (2001)The Last Castle, acțiune dramă, film american, regia Rod Lurie.
În rolurile principale: Robert Redford, James Gandolfini, Mark Ruffalo, Delroy Lindo.

Cand fostul General cu trei stele, Eugene Irwin, este transferat la o inchisoare militara de maxima securitate, paznicul sef, Colonelul Winter, nu-si poate ascunde admiratia pentru acest soldat extrem de decorat si experimentat. Irwin si-a pierdut galoanele, dar nu si faima. Colonenul Winter, cel care conduce inchisoarea cu un pumn de fier, il admiră nespus pe General, dar foloseste metode dure pentru a mentine disciplina.

Caseta film The Last Castle
Titlul original: The Last Castle
Regia: Rod Lurie
Scenariul: David Scarpa, Graham Yost
Distributia: Robert Redford (Lieutenant General Eugene Irwin), James Gandolfini (Colonel Winter), Mark Ruffalo (Yates), Delroy Lindo (Brigadier General Wheeler), Steve Burton (Captain Peretz), Paul Calderón (Sergeant Major Dellwo), Clifton Collins, Jr. (Corporal Aguilar), Robin Wright (uncredited) (Rosalie Irwin, the general’s daughter), David Alford (Corporal Zamorro)
Durata: 132 minute
An: 2001
Gen: Actiune/Drama/Thriller

Filmul – Ultimul castel
Un General trimis la inchisoare se aliaza cu ceilalti detinuti pentru a se revolta impotriva sistemului juridic care i-a inchis…
Forta exploziva a vedetei se combina cu actiunea spectaculoasa in momentul in care castigatorul Premiului Oscar Robert Redford se confrunta cu un neindurator paznic de inchisoare (James Gandolfini, castigator al premiului Emmy) intr-un thriller plin de actiune. Serviciile aduse tarii il transforma intr-un erou. O singura greseala il transforma in prizonier!

Ultimul castel – The Last Castle (2001) subtitrat