Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 9th, 2019

Film – Ultimul gentleman – The Extra Man (2010) Kevin Kline, Paul Dano, Katie Holmes

Share This
Tags

poster The Extra Man (2010)The Extra Man, comedie, film SUA / Franța, regia Shari Springer Berman și Robert Pulcini.
În rolurile principale: Kevin Kline, Paul Dano, Katie Holmes.
Un bărbat care își câștigă existența ca escortă pentru femeile înstărite din partea de est a New York-ului, ia sub aripa lui protectoare o tânără si ambițioasă dramaturgă..

Caseta film The Extra Man
Titlul original: The Extra Man
Titlul alternativ: Der letzte Gentleman / Un perfetto gentiluomo / ЭкстраМен
Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Scenariul: Shari Springer Berman, Robert Pulcini, Jonathan Ames
Distributia: Kevin Kline (Henry Harrison), Paul Dano (Louis Ives), Katie Holmes (Mary Powell), John C. Reilly (Gershon Gruen), Patti D’Arbanville (Katherine Hart), Alicia Goranson (Sandra), Marian Seldes (Vivian Cudlip), Dan Hedaya (Aresh), Alex Burns (Brad), Jason Butler Harner (Otto Bellman), Lynn Cohen (Lois Huber), John Pankow (George), Jackie Hoffman (Pushy woman), Jonathan Ames (Gentleman)
Durata: 108 minute
An: 2010
Gen: Comedie

Filmul – Ultimul gentleman
Louis, un tânăr profesor încântat de vârsta lui F. Scott Fitzgerald, își pierde locul de muncă când este prins încercând un sutien pe care îl găsește într-un birou din campus. El decide să meargă la New York pentru a se regăsi și a deveni scriitor. Răspunde la un anunț pentru un coleg de apartament plasat de excentricul Henry Harrison si o relație ciudata de cuplu începe.
Louis obține un loc de muncă prin care vinde publicitate pentru o revistă de ecologie și o intalneste pe Mary, o colega de muncă. Îl întâlnește si pe vecinul lui Henry, pe Gershon, și Henry se oferă sa-l educe pe Louis în lumea gentlemanilor si de a fi un “om extra”: un tovarăș angajat, un gigolo, pentru femeile în vârstă.

Ultimul gentleman – The Extra Man (2010) subtitrat

Server 1
Server 2