Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 6th, 2019

Film – Ultimul samaritean – The Last Boy Scout (1991) Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field

poster The Last Boy Scout (1991)The Last Boy Scout, acțiune comedie, film american, regia Tony Scott.
În rolurile principale: Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field, Noble Willingham.
Joe Hallenbeck (Bruce Willis), a fost odinioară un agent secret de primă mână care odată chiar a salvat viața președintelui, dar care a decăzut în urma unei înscenări orchestrate de un politician veros. Astăzi este un detectiv fără cazuri, eșuat într-un bețiv strașnic. Ca și când viața lui n-ar fi îndeajuns de cenușie, Joe își prinde nevasta înșelându-l cu cel mai bun prieten al lui..

Caseta film The Last Boy Scout
Titlul original: The Last Boy Scout
Regia: Tony Scott
Scenariul: Shane Black
Distributia: Bruce Willis (Joseph “Joe” Cornelius Hallenbeck), Damon Wayans (James “Jimmy” Alexander Dix), Chelsea Field (Sarah Hallenbeck), Noble Willingham (Sheldon Marcone), Taylor Negron (Milo), Danielle Harris (Darian Hallenbeck), Halle Berry (Cory), Bruce McGill (Mike Matthews), Kim Coates (Chet), Chelcie Ross (Senator Calvin Baynard), Joe Santos (Benjamin Bessalo), Clarence Felder (McCoskey), Tony Longo (Big Ray Walston), Frank Collison (Pablo), Eddie Griffin (Club DJ), Billy Blanks (Billy Cole)
Durata: 105 minute
An: 1991
Gen: Actiune/Comedie/Crima/Thriller

Filmul – Ultimul samaritean
..Distrus psihic, Joe își mai revine după ce, în mod cu totul neașteptat, i se repartizează un caz complicat. Este vorba despre o stripteuză pe nume Cory care primește sistematic amenințări cu moartea. Joe se pune pe treabă și află de prietenul acesteia, Jimmy Dix (Damon Wayans), fost jucător de fotbal american dat afară din Ligă după ce a fost suspectat de folosirea unei substanțe dopante și de implicarea în pariuri pe rezultatele meciurilor. După ce se împrietenește cu Jimmy și își dă seama că acesta a fost expulzat pe nedrept, Joe începe să miroasă conspirația. Investigația sa îl va conduce la un carusel al corupției din fotbalul american.

Ultimul samaritean – The Last Boy Scout (1991) subtitrat