Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jul 28th, 2019

Film – Ultimul zbor – Last Plane Out (1983)

poster Last Plane Out (1983)Last Plane Out, acțiune, film american, regia David Nelson.
În rolurile principale: Jan-Michael Vincent, Julie Carmen, Mary Crosby.
Jurnalistul american Jack Cox, ajunge în Nicaragua. Condus de prietenul său bun Somoza, se întâlnește cu “cea mai frumoasă femeie din Nicaragua”, Maria Cardena.
Apoi, a doua zi dimineață, se plimba cu Somoza, care continuă să-i spună că își pierde controlul asupra insurgenților violenți finanțați de Castro.
Mergand la minister, se intalneste cu Maria Cardena, cu care va lua masa si apoi va merge la casa ei. La rugamintea lui Jack Cox, aceasta ii faciliteaza o intalnire cu conducatorri miscarii sandiniste.
Dupa intalnire, decide sa paraseasca Nicaragua si sa se intoarca in Texas..

Caseta film Last Plane Out
Titlul original: Last Plane Out
Regia: David Nelson
Scenariul: Ernest Tidyman
Distributia: Jan-Michael Vincent (Jack Cox), Julie Carmen (Maria Cardena), David Huffman (Jim Conley), William Windom (James Caldwell), Lloyd Battista (Anastasio Somoza), Mary Crosby (Elizabeth Rush), Tonyo Meléndez (Ernesto), Ronnie Gonzalez (Luis), Orlando Varona (Raul), Anthony Feijoo (Ramon), Yeg Wilson (Harry Clarke)
Durata: 92 minute
An: 1983
Gen: Actiune/Razboi/Thriller

Filmul – Ultimul zbor
..În timp ce răsturnarea regimului Somoza în Nicaragua este iminenta, Cox zboară înapoi cu un alt reporter și un diplomat. Când ajunge acolo, țara se află în haos parțial, iar Somoza se pregateste sa fuga, arzand toate documentele importante.
Apoi țara intră în haos total și Jack Cox și insotitorii lui încearcă să iasă din țară. Dupa cateva eforturi care nu au reușit de a se urca in avion, se ascund în Ambasada SUA, și în cele din urmă se imbarca in “ultimul avion” după ce sandinistii au preluat conducerea.

Ultimul zbor – Last Plane Out (1983) subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3