Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 25th, 2019

Film – Un caz de milioane – Get a clue (2002)

Share This
Tags

poster Get a clue (2002)Get a clue, comedie, film american, regia Maggie Greenwald.
În rolurile principale: Lindsay Lohan, Bug Hall, Ian Gomez.
Un student bogat obsedat de modă, prietenii lui și rivalul său la un proiect important de la școală se aliază pentru a elucida dispariția unui profesor. Lexy este o adolescenta pasionata de jurnalism. Ea scrie un articol in ziarul scolii, despre relatia secreta a doi profesori, dl.Walker si dna. Dawson. Stirea apare intr-un ziar local cunoscut si Lexy este felicitata de toti colegii. A doua zi, dl.Walker este dat disparut, iar masina lui este gasita intr-un lac. Lexy doreste sa inceapa o investigatie sa vada ce s-a intamplat, ca sa poata scrie un articol reusit si sa ajunga pe prima pagina a ziarelor..

Caseta film Get a clue
Titlul original: Get a clue
Regia: Maggie Greenwald
Scenariul: Alana Burgi Sanko
Distributia: Lindsay Lohan (Alexandra “Lexy” Gold), Brenda Song (Jennifer “Jen”), Bug Hall (Jack Downey), Ian Gomez (Nicholas Petrossian aka Mr. Orlando Walker), Ali Mukaddam (Gabe), Dan Lett (Frank Gold), Amanda Plummer (Miss Gertrude Dawson), Charles Shaughnessy (Detective Charles Meaney aka Falco Grandville), Kim Roberts (Mrs. Stern), Eric Fink (Mr. Goldblum), Jennifer Pisana (Taylor Gold), Sylvia Lennick (Mrs. Petrossian)..
Durata: 83 minute
An: 2002
Gen: Comedie

Filmul – Un caz de milioane
..Ea este ajutata de colegii ei, Jack si Jennifer. Ei descopera ca Dnul Walker se numea de fapt Nicholas Petrossian si era un fost bancher acuzat de frauda si dat disparut. Apoi ei reusesc sa-l gaseasca pe dnul Walker si acesta le spune ca el nu este vinovat, ca a fost o inscenare si, ajutat de elevii sai, porneste in cautarea vinovatului.

Un caz de milioane – Get a clue (2002) subtitrat

Server 1
Server 2