Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Nov 6th, 2019

Film – Un colier pentru iubita mea – Samkauli satrposatvis (1971)

poster Samkauli satrposatvis (1971)Samkauli satrposatvis  სამკაული ჩემი სატრფოსათვის (A Necklace for My Beloved), comedie dramă, film georgian, regia Tengiz Abuladze.
În rolurile principale: Ramaz Giorgobiani, Nani Bregvadze, Erosi Manjgaladze.

Caseta film Samkauli satrposatvis
Titlul original: სამკაული ჩემი სატრფოსათვის
Regia: Tengiz Abuladze
Scenariul: Tengiz Abuladze, Tamaz Meliava
Distributia: Ramaz Giorgobiani (Bahadur), Nani Bregvadze (Aisha), Erosi Manjgaladze (Duldurum), Gogi Gegechkori (Gendarme), Ramaz Chkhikvadze (Daud), Eteri Abzianidze (Saltanat), Leonid Yengibarov (Sugur), Kakhi Kavsadze (Zaur), Otar Megvinetukhutsesi (Mahomed), Davit Kobulovi (Khasbulat), N. Qvlividze (Serminaz), Temuri Chkhikvadze (Aziz)..
Durata: 75 minute
An: 1971
Gen: Comedie/Drama/Istoric

Filmul – Un colier pentru iubita mea
Basm și poveste despre lucruri mici, drăguțe și delicate, imagine cu o lume și valorile ei, aromă veche și un erou fără mari ambiții, dar cu dorință clară de a se căsători, pitoresc și poveste în poveste, fereastră către o modalitate de a defini adevărul de bază , este, de fapt, o piesă din Abuladze, în care gustul „Natvris khe” este prezent și puternic, în care căutarea fericirii are aceleași rețete, în care natura face parte din această căutare.

Un colier pentru iubita mea – Samkauli satrposatvis (1971)