Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 2nd, 2019

Film – Un erou al timpului nostru – Un eroe dei nostri tempi (1955)

Share This
Tags

poster Un eroe dei nostri tempi (1955)Un eroe dei nostri tempi (A Hero of Our Times), comedie, film italian, regia Mario Monicelli.
În rolurile principale: Alberto Sordi, Franca Valeri, Giovanna Ralli.
Alberto Menichetti este un individ foarte special, un personaj complex care traieste cu doua femei în vârstă, o matusa si menajera. Are un loc de munca caldut, la o fabrica de palarii iar seful lui direct este doamna De Ritis, vaduva unui fost diplomat care a fost ucis de ea insasi la o partida de vanatoare de mistreti in Romania si care acum incearca sa se apropie de Alberto. Insa, Alberto, care are un deosebit simt al auto-protectiei, se tine departe de orice problema sau potential pericol si o ”asteapta” pe Marcella care acum are doar 17 ani, sa implineasca varsta majoratului..

Caseta film Un eroe dei nostri tempi
Titlul original: Un eroe dei nostri tempi
Regia: Mario Monicelli
Scenariul: Rodolfo Sonego, Mario Monicelli
Distributia: Alberto Sordi (Alberto Menichetti), Franca Valeri (Vedova De Ritis), Giovanna Ralli (Marcella), Tina Pica (Clotilde), Mario Carotenuto (Gustavo), Leopoldo Trieste (Aurelio), Alberto Lattuada (Il direttore), Bud Spencer (Fernando), Pina Bottin (Secretary), Lina Bonivento (Aunt Giovanna)..
Durata: 85 minute
An: 1955
Gen: Comedie

Filmul – Un erou al timpului nostru
..Cu niste trasaturi de caracter urate ca frica, egoismul si lasitatea, excelent scoase in evidenta de catre regizorul si totodata scenaristul Mario Monicelli, Alberto da de necazuri in urma unui miting la care apar ciocniri intre comunisti si socialisti. Acuzat pe nedrept ca ar fi pus o bomba sub un podium, pana la urma este complet exonerat, dar nu pierde ocazia sa-si dovedeasca josnicia si rautatea, punandu-si fostul sef in situatie jenanta, cu toate ca acesta, prin declaratiile sale l-a ajutat.

Un erou al timpului nostru – Un eroe dei nostri tempi (1955) subtitrat

Server 1
Server 2