Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Dec 26th, 2020

Film – Un hoț cinstit – Honest Thief (2020)

poster Honest Thief (2020)Honest Thief, acțiune-thriller, film american, regia Mark Williams.
În rolurile principale: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney.

Un hoț cinstit este povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă… s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți, care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi..

Caseta film Honest Thief
Titlul original: Honest Thief
Regia: Mark Williams
Scenariul: Steve Allrich, Mark Williams
Distributia: Liam Neeson (Tom Dolan, an aging thief known (the “In-and-Out Bandit” out on the crime bank robbery.), Kate Walsh (Annie Wilkins, Tom’s love interest.), Jai Courtney (Agent John Nivens, a corrupt FBI agent.), Jeffrey Donovan (Agent Sean Meyers), Anthony Ramos (Agent Ramon Hall, a corrupt FBI agent and John’s partner.), Robert Patrick (Agent Sam Baker), Jasmine Ceph(Jones (Beth Hall)
Durata: 99 minute
An: 2020
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Un hot cinstit
..Tom (Liam Neeson) poate fi descris în multe feluri, dar, în principal, este un hoț faimos, și un romantic nou-convertit la iubire. Sentimentele sale pentru Annie (Kate Walsh) l-au făcut să vrea să repare greșelile trecutului, și să lase în urmă viața de infractor. Deși a operat întotdeauna cu integritate și principii, jafurile sale fiind în exclusivitate fără violențe, nu vrea ca relația lui să se construiască pe minciuni. Se decide să se predea FBI-ului, și să dea înapoi banii pe care i-a furat, în schimbul unei înțelegeri care să-i permită o sentință mai ușoară și un cazier curat.

Honest Thief (2020)