Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 9th, 2018

Film – Un liceu “periculos” – High School High (1996) Jon Lovitz, Tia Carrere, Louise Fletcher

Un liceu “periculos”

poster High School High (1996)High School High, comedie, film american, regia Hart Bochner.
În rolurile principale:
Richard Clark, un profesor idealist, isi abandoneaza slujba de la o academie foarte selecta si se muta la un liceu de cartier.

Caseta film High School High
Titlul original: High School High
Regia: Hart Bochner
Scenariul: David Zucker, Robert LoCash, Pat Proft
Distributia: Jon Lovitz (Richard Clark), Tia Carrere (Victoria Chappell), Louise Fletcher (Principal Evelyn Doyle), Mekhi Phifer (Griff McReynolds), Malinda Williams (Natalie Thompson), Guillermo Díaz (Paco de la Vega al Camino Cordoba Jose Cuervo Sanchez Rodriguez Jr.), Brian Hooks (Anferny Jefferson), Natasha Gregson Wagner (Julie Rubels), Marco Rodríguez (Mr. DeMarco), John Neville (Thaddeus Clark), Lexie Bigham (Two-Bags), Gil Espinoza (Alonzo)..
Durata: 86 minute
An: 1996
Gen: Comedie/Crima/Romantic

Filmul – Un liceu “periculos”
Cu chipul sau angelic si cu farmecul sau, Richard reuseste sa le castige inima elevilor si a Victoriei Chapell, o colega de breasla. Pentru el nu existau elevi rai, oricine poate deveni un elev foarte bun, si crede cu strasnicie ca si acestora ar trebui sa li se acorde dreptul la aceleasi experiente pe care le au si copiii de bani gata: intalniri amoroase, petreceri dansante si experiente sexuale.

Un liceu “periculos” – High School High (1996) subtitrat