Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 30th, 2019

Film – Un loc numit acasă – A Place Called Home (2004)

Share This
Tags

Un loc numit acasă

poster A Place Called Home (2004)A Place Called Home, dramă, film american, regia Michael Tuchner.
În rolurile principale: Ann-Margret, Matthew Settle, Hunter Tylo.
Un vagabond și fiica sa își găsesc un cămin alături de o văduvă plină de viață, pe a carei casă au pus ochii rudele soțului decedat.
Filmul pune accentul pe dragoste, familie și pe minunatul spirit neînfricat al omului. Tula Bouvier Jeeters este o văduvă care își petrece ultimii ani din viață într-o frumoasă casă la țară unde a trăit împreună cu iubitul său soț..

Caseta film A Place Called Home
Titlul original: A Place Called Home
Regia: Michael Tuchner
Scenariul: J.P. Martin, Frank Q. Dobbs
Distributia: Ann-Margret (Tula Jeeters), Matthew Settle (Hank Ford), Hunter Tylo (Billie Jeeters), Shailene Woodley (California “Cali” Ford), Gary Sandy (Doctor Douglas “Doc” Hamilton), Tom Hart (Townsperson at Town Hall Meeting)..
Durata: 88 minute
An: 2004
Gen: Drama

Filmul – Un loc numit acasa
..Dar, în același timp, îi este frica de moștenitorii acestuia, moștenitori care au pus ochii pe casa ei. Dar asta nu e nimic, când pe lângă casa ei mai dau târcoale doi vagabonzi, Hank Ford și fiica acestuia Cali care vor să profite de pe urma acesteia și apoi să plece mai departe în drumul lor. Însă Tula nu se lasă păcălită. Ea le va oferi posibilitatea să rămână cu ea și să o ajute cu gospodăria, între ei infiripându-se o relație specială.

Un loc numit acasă – A Place Called Home (2004)